A 12. hét jelentősebb káresetei

2020. március 23. 10:01

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 204 alkalommal riasztották, amiből 128 tűzoltás volt.

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében Miskolcon, a Vasöntő utcában március 19-én. A kazánházként funkcionáló helyiségben négy négyzetméteren égtek a tárolt anyagok. A tüzet a megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották, a lángok nem terjedtek át a lakórészre. Az eset során senki sem sérült meg, az épület lakható maradt.

 

Kigyulladt egy udvaron parkoló kisteherautó Sajószentpéteren, a Rezeda utcában. A kazincbarcikai hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a jármű motortere és vezetőfülkéje teljes terjedelmében égett. Az egység gyorsbeavatkozó sugarakkal eloltotta a tüzet, a lángok lakóépületeket nem veszélyeztettek. Az eset során nem történt sérülés.

 

Tűz keletkezett egy élelmiszerbolt udvarán Arlón, a Rákóczi utcában március 22-én. Műanyag ládák gyulladtak meg huszonöt négyzetméter területen, illetve egy udvari mellékhelyiség. A bolt gázpalackok cseréjével is foglalkozott, az udvari palacktárolóban negyvennyolc propán-bután gázpalackot tároltak, amelyből tizenkettőt ért hőhatás, amelyek visszahűtése megtörtént. A helyszínre az ózdi hivatásos tűzoltók vonultak, akik három vízsugárral oltották el a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: Illusztráció


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap