Kimagasló teljesítményt nyújtottak!

2017. január 20. 11:15

Ünnepi állománygyűlést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a katasztrófavédelem sportéletében aktívan résztvevő kollégák elismerése alkalmából január 19-én.

A rendezvényt Popják Ildikó tű. százados, az igazgatóság sporttisztje nyitotta meg. Beszédében üdvözölte a megjelenteket, majd örömmel számolt be arról, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2016. évi országos pontszerző bajnokság huszonkét indulója közül, megyénk a dobogó első fokára állhatott fel. Az elmúlt évi kimagasló versenyeredmények és az elért helyezés mindannak a plusz munkának a gyümölcse, amelyet sportolóink odaadóan, időt, energiát és fáradságot nem kímélve végeztek a siker érdekében.

Az állománygyűlés további részében az ünnepeltek jól megérdemelt elismerésére került sor, amelyeket Szunyog Zoltán tűzoltó ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettese, valamint Muzsnay Lajos, a megyei tűzoltó szövetség képviseletében adott át.

Az elismerésben részesültek névsora

,,Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni.”

Ayrton Senna

 

 

Fotó: Dr.Simaházi Györgyné tű. őrnagy


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap