Adományozás, elismerések átadása és ünnepi köszöntés

2016. december 23. 12:19

Ünnepi állománygyűlést tartott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság december 23-án.

A miskolci Robert Bosch Power Tool Kft. Elektromos Kéziszerszám Gépgyár felajánlott egy dízel és egy elektromos szivattyút a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Tűzoltó Szövetségnek. A rendezvény keretén belül az ünnepélyes felajánlást és annak elfogadását Fükő László, az elektromos kéziszerszám gépgyár ügyvezető igazgatója és Gulácsi Lajos nyugállományú tűzoltó alezredes, a tűzoltó szövetség elnöke aláírásával is hitelesítette.

A nagy értékű adományozást elismerések átadása követte.

Magyarország belügyminisztere a Katasztrófavédelem hivatásos állományában töltött 30 éves szolgálata és eredményes munkája elismeréséül Szolgálati Jelet adományozott Szunyog Zoltán tűzoltó ezredesnek, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgató-helyettesének, valamint Nácsa Bálint tűzoltó alezredesnek, a Szerencsi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokának.

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója eredményes munkája elismeréseként, ötvenedik születésnapja alkalmából tárgyjutalmat adományozott Ladányi Lóránt tűzoltó őrnagynak, a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság katasztrófavédelmi megbízottjának.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója 40 éves szolgálati jogviszony után jubileumi jutalomban részesítette Tóth Dezső tűzoltó alezredest, a Megyei Főfelügyelőség polgári védelmi főfelügyelőjét.

Lipták Attila tűzoltó dandártábornok a III. Országos Tűzmegelőzési Szakmai Vetélkedőn elért egyéni I. és csapat III. helyezésért tárgyjutalomban részesítette Gabóczi Tibor c. tűzoltó őrnagyot, a Miskolci Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági kiemelt főelőadóját.

A csapatversenyben elért III. helyezésért tárgyjutalomban részesítette Tóth János tűzoltó századost, az Encsi Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági kiemelt főelőadóját, valamint Laskai Gábor tűzoltó hadnagyot, a Miskolci Katasztrófavédelmi Kirendeltség hatósági főelőadóját.

Az állománygyűlést a megyei katasztrófavédelmi igazgató zárta beszédével, amelyben összefoglalta a  szervezet idei kiemelkedő teljesítményét és eredményeit, megköszönte az állomány 2016. évi munkáját és kellemes ünnepeket, sikerekben gazdag boldog új évet kívánt.

Fotó: Dojcsák Dávid c. tű. szds.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap