Az első helyen végzett az Igazgatóság

2016. december 08. 15:22

A Rendőrségi Oktatási és Kiképző Központ Rendészeti Szervek Kiképző Központja szervezésében december 08-án hirdették ki a Belügyminisztérium és a rendvédelmi szervek 2016. évi országos pontszerző bajnokságainak eredményeit. A rendezvényen a rendészeti szervek állományából a kiemelkedő kiképzési és sportszervezési tevékenységet végzők, valamint sporteredményt elérők is elismeréseket kaptak.

Az eseményen megjelent Zsinka András, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkára, dr. Gubicza József tű. ezredes, a BM OKF oktatásigazgatási és kiképzési főosztályának vezetője, valamint dr. Demény Ádám tű. ezredes, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke.

A katasztrófavédelmi szervek 2016. évi Országos Pontszerző Bajnokságát kiélezett küzdelemben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata nyerte meg. Második helyen Csongrád megye, míg a dobogó harmadik fokán a Főváros csapata végzett. A bajnokság első hat helyezettje az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesülettől sportszervásárlási lehetőséget kapott, a pénzt az állomány sportolási tevékenységének javítására, a feltételek fejlesztésére fordíthatják.

A kiemelkedő kiképzési, sport-, és oktatásszervezési tevékenységet végzők, valamint sporteredményt elérők közül, a Magyar Rendészeti Sportszövetség által felajánlott tárgyjutalmak egyikét Popják Ildikó tű. százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója, míg az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület által felajánlott sportszer tárgyjutalmak egyikét Bán Vanda tű. százados, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelt főelőadója érdemelte ki. Az elismeréseket Gubicza József tű. ezredes adta át.

Gratulálunk az eredményhez és az elismerésekhez!

Fotó: Jóri András (BM OKF)


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap