Megyei sikerek Nyíregyházán

2016. február 24. 15:39

A Nyíregyházi Városi Stadion tekepályája adott otthont a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság meghívásos országos tekebajnokságnak, ahol összesen tizenegy katasztrófavédelmi igazgatóság csapata mérte össze a tudását február 23-án.

A rendezvényt Varga Béla tűzoltó ezredes, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője nyitotta meg. Elmondta, hogy Nyíregyházán már hagyománya van az országos tekeversenynek, amelyet legutóbb két éve rendeztek meg, és az idei volt a hatodik alkalom, hogy a város adott otthont a megmérettetésnek.

A négy pályán négy csapat gurított egyszerre, minden csapatnak tíz lehetőségből kellett minél több bábut tarolnia.

Az egész napos küzdelem után, az eredményhirdetést követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságot képviselő Ózdi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság négyfős csapata állhatott a dobogó legfelső fokára. Egyéni kategóriában Frölich Tamás tűzoltó főtörzsőrmester a második, míg Fábián Norbert tűzoltó főtörzsőrmester a harmadik helyen végzett. A megyei tűzoltó- és polgári védelmi szövetség legeredményesebb csapatnak szánt külön díját szintén megyénk versenyzői vették át.

Gratulálunk az eredményekhez!

Fotó: Dóka Imre tű. főhadnagy, Szabolcs MKI


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap