Megyei sikerek az idei judo-bajnokságon

2015. február 28. 18:54

A Belügyminisztérium idei országos judo-bajnokságát a Budapesti rendőr-főkapitányság rendezte meg az UTE Megyeri úti sportcsarnokában, február 25-én.

A rendezvény fő célja az volt, hogy a helyi győztesek országosan is megmérkőzzenek egymással és eldöntsék az egyéni címek és csapathelyezések sorsát, emellett népszerűsítse a sportágat, valamint az egészséges életmódra való nevelést. Ennek megfelelően közel százhatvanan neveztek a versenyre nők és férfiak különböző súlycsoportokban.
A nagyszabású rendezvényen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei  Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából többen is tatamira álltak, közülük Czeglédi László tűzoltó alezredes 35 év feletti 90 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel. Borsos Roland 
tűzoltó törzsőrmester 35 év feletti 81 kg-os súlycsoportban szintén a harmadik helyen végzett. Gál Gábor tűzoltó főtörzsőrmester 35 év feletti 90 kg-os súlycsoportban az ötödik, míg Sarok György tűzoltó őrmester 35 év alatti 90 kg-os súlycsoportban a hetedik helyen végzett.

Gratulálunk az eredményekhez!

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap