Miskolci tűzoltók a judo bajnokságon

2014. március 20. 15:40

Tegnap zajlott le a Belügyminisztérium idei országos judo-bajnoksága, amelyet az Országos Büntetés-végrehajtási Szervezet Oktatási Központja rendezett meg az UTE Megyeri úti edzőtermében. A márciusi megmérettés volt a Belügyminisztérium Országos Pontszerző Bajnokságának második eleme, a viadalon a katasztrófavédelem öt csapattal, összesen tíz fővel képviseltette magát.

A nagyszabású versenyre a Belügyminisztérium harminchárom szervezeti egysége nevezett, összesen százötvenketten álltak tatamira. A rendezvény fő célja az volt, hogy azok, akik korábban helyi szinten győzedelmeskedtek, most országosan is megmérkőzhessenek egymással és eldöntsék az egyéni címek és csapathelyezések sorsát. Ennek megfelelően nők és férfiak különböző súlycsoportokban nevezhettek a versenyre.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei  Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományába tartozó Gál Gábor tűzoltó főtörzsőrmester, a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója 35 év feletti 90 kg-os súlycsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Borsos Roland tűzoltó főtörzsőrmester a Miskolci Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság gépjárművezetője 35 év feletti 81 kg-os súlycsoportban az ötödik helyen végzett.
 

Gratulálunk a szép eredményekhez!

Szöveg: BAZ MKI/BM OKF

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap