2013. évi Országos Atlétika Bajnokság Kaposváron

. .

Hetedik alkalommal rendezte meg a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesülettel közösen az Országos Katasztrófavédelmi Atlétika Bajnokságot. A rendezvénynek a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola (városi sportcsarnok) adott otthont.

A versenyre tíz megyéből százharmincnégyen, másfélszer annyian neveztek, mint tavaly. A versenyzők hat számban (100 méteres síkfutás, 1500 (hölgyeknél 400) méteres síkfutás, váltófutás, súlylökés, távolugrás, kézigránátdobás), női, férfi számokban, 35 év alatti és feletti kategóriában mérték össze erejüket. A rendszeresen nevező tapasztalt kollegák mellett szép számban érkeztek a megmérettetésre nemrég felszerelt fiatal versenyzők is. A rendezők kiváló versenyszervezésről adtak tanúbizonyságot, hiszen zökkenőmentes, kizárólag a sportsikerektől hangos viadalt élvezhettek a résztvevők, ahol gyakran tizedmásodpercek és centiméterek döntöttek a helyezésekről.

Az ünnepélyes eredményhirdetésen az egyéni versenyszámok és az összesített csapatverseny díjait Bittmann Tibor tű. ezredes, BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálatának szolgálatvezetője, Dr. Demény Ádám tű. ezredes, az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület elnöke, Dér Tamás, a Kaposvári Sportközpont és Sportiskola igazgatója és Dr. Horváth Jenő tű. ezredes, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója adta át.

Az igazgatóságok közül a legjobb eredményt a fővárosi csapat érte el, megelőzve a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Somogy megyei gárdát.

Gratulálunk a borsodi csapatunknak!

A végeredmények innen tölthetők le.


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap