Gazdasági igazgatóhelyettesi kinevezés Miskolcon

2022. július 01. 13:16

Ünnepélyes keretek között vette át a kinevezési parancsát Czinege Lászlóné tűzoltó ezredes, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságon július 01-jén.

A rendezvényen, amelyre az igazgatóság Csapó András tanácstermében került sor, Kristóf Péter tűzoltó ezredes, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság gazdasági főigazgató-helyettese köszöntötte a vezetőket. A kinevezési parancs ismertetését követően átadta azt Czinege Lászlóné tűzoltó ezredesnek, aki a mai naptól a megyei szervezet gazdasági igazgatóhelyetteseként látja el a szolgálati feladatait. Kristóf Péter a jogszabályoknak megfelelő, szabályos gazdálkodáson túl a járműállomány, az informatikai rendszerek és az ingatlanok üzemeltetése mellett, feszes munkavégzést határozott meg az ezredesnek, egyben sok sikert, jó erőt és egészséget kívánt a további szolgálatához.

Cinege Lászlóné több mint húsz éve dolgozik gazdálkodási szakterületen vezetői beosztásban a rendvédelem keretei között. Célként tűzte ki, hogy a mentő tűzvédelem maradéktalan anyagi és technikai biztosítása mellett, egy költséghatékony gazdálkodást megvalósítva lássa el a további feladatait.

Fotó: Dojcsák Dávid tűzoltó százados


Széchenyi 2020 Kohéziós Alap