A 29. hét jelentősebb káresetei

2021. július 26. 09:48

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 135 alkalommal riasztották, amiből 44 műszaki mentés volt.

Tűz keletkezett egy családi ház szobájában Putnokon, a Csokonai úton július 20-án. Az ózdi és a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a tüzet, amely körülbelül két négyzetméteren érintett berendezési tárgyakat. Az egységek átvizsgálták az épületet, az eset során nem történt sérülés.

Autóbusszal ütközött egy személygépkocsi a 3-as főúton, Aszaló és Szikszó között július 22-én. Az autó sofőrjét az encsi hivatásos tűzoltók szabadították ki feszítővágó berendezés segítségével, majd a rendőrségi helyszínelés után megszüntették a forgalmi akadályt.

Egy lakatlan családi ház tetőszerkezete égett Szentistvánban, a Mikszáth Kálmán utcában július 24-én. A tüzet, amely egy közelben álló melléképületet is érintett, a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók oltották el. Az egységek átvizsgálták az épületeket, az eset során nem történt sérülés.

Két személygépkocsi ütközött a 37-es főúton, Sátoraljaújhelynél július 24-én. A balesethez a sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók vonultak. Az egységek összesen öt embert szabadítottak ki feszítővágó berendezés segítségével a két járműből és áramtalanították az autókat.

Fotó: illusztráció

Széchenyi 2020 Kohéziós Alap