Pályázat
Roma fiatalok támogatása a katasztrófavédelmi szakképzésben

Letölthető dokumentum(ok):


A központi költségvetésben a tavalyi évhez hasonlóan összesen hétszázmillió forint áll rendelkezésre az önkéntes tűzoltó egyesületek és az önkéntes mentőszervezetek támogatására. Ebből az összegből hatszázmillió forintra az önkéntes tűzoltó egyesületek, százmillió forintra pedig a mentőszervezetek pályázhatnak.

 

Az önkéntes tűzoltó egyesületek 2019. évi pályázata Az önkéntes mentőszervezetek 2019. évi pályázata
  • A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság meghirdette az önkéntes mentőszervezetek tevékenységéhez kapcsolódó működési költségek finanszírozására, műszaki-technikai, védőruházattal való ellátásuk támogatására, valamint a mentőszervezetek tagjainak oktatására és vizsgáztatásának elősegítésére szóló pályázatát.
  • A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a Magyar Tűzoltó Szövetség közreműködésével közösen pályázatot írt ki, a hivatásos tűzoltósággal együttműködési megállapodással rendelkező tűzoltó egyesületeknek 2018. április 11-ig kell eljuttatniuk pályázati anyagukat az illetékes tűzoltóságra.
  • Álláspályázati lehetőség a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságnál alapellátó orvos munkakör betöltésére.
  • Pályázat a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ egységes rendvédelmi moduláris szakképzésében résztvevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére
  • Pályázat a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Katasztrófavédelmi Intézet alap- vagy mesterképzésben részt vevő roma származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére és a katasztrófavédelmi pálya választásának ösztönzésére
  • BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Katasztrófavédelmi Tudományos Tanács pályázati felhívás 2017