Hírek


Az 5. hét jelentősebb káresetei
2019. február 04. 11:28
Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 62 alkalommal riasztották, amiből 22 műszaki mentés volt.

Berendezési tárgyak égtek egy lakóház szobájában Mezőzomboron, a Dobó István utcában január 29-én. A tüzet a szerencsi hivatásos tűzoltók eloltották és átvizsgálták az épületet. Az eset során senki sem sérült meg, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. A lakók elhelyezésében rokonaik segítettek.

Teherautóval ütközött össze egy személygépkocsi Királd külterületén, az Ózd felé vezető úton január 30-án. A műszaki mentést az ózdi hivatásos tűzoltók végezték el. Az egység áramtalanította a balesetben érintett járműveket és feszítő-vágó berendezés segítségével kiszabadította a személyautó sofőrjét, aki nem élte túl az ütközést.

Tűz keletkezett egy családi ház kazánházában Ónodon, a Rákóczi utcában február 01-jén. A lángokat, amelyek a lakóház tetőszerkezetére is átterjedtek, a tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók elfojtották, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. Az eset során senki sem sérült meg, a lakók elhelyezésében rokonaik segítettek.

Tűz keletkezett egy középmagas épület alatti garázsban Miskolcon, a Laborfalvi Róza utcában február 03-án. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói rövid időn belül elfojtották a lángokat és átvizsgálták a helyiséget, valamint a szomszédos garázsokat. Az eset során sérülés nem történt, a munkálatok idejére senkinek sem kellett elhagynia az otthonát.

 

Fotó: Illusztráció