Hírek


A 23. hét jelentősebb káresetei
2018. június 11. 16:06
Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 69 alkalommal riasztották, amiből 37 műszaki mentés volt.

Nyergesvontatóba hajtott egy kisteherautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 127-es kilométerszelvényben, Mezőkövesd térségében június 05-én. A műszaki mentést a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók hajtották végre. Az egység egy embert kiszabadított feszítő-vágó berendezés segítségével az egyik járműből és áramtalanítást végzett. A balesetben összesen heten sérültek meg, a tűzoltói beavatkozás idejére a hatóságok lezárták a sztráda érintett szakaszát.

Teljes terjedelmében égett egy harminc négyzetméter alapterületű faszerkezetű melléképület és a benne tárolt széna Baktakéken, a Rákóczi úton június 07-én. A káresetet az encsi hivatásos tűzoltók számolták fel. A tűzben senki sem sérült meg és a közelben álló családi ház sem rongálódott meg.

Tűzhelyen felejtett étolaj okozott tüzet egy társasházi lakás konyhájában, Tiszaújvárosban, a Tisza úton június 09-én. A lángokat, amelyek már átterjedtek a helyiség berendezési tárgyaira is, a szomszédok eloltották. A helyi hivatásos tűzoltók utómunkálatokat végeztek és átszellőztették a lépcsőházat. Az eset során senki nem sérült meg.

Árokba hajtott egy személyautó az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 142-es kilométerszelvényben, Gelej térségében június 10-én. A mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói felitatták a járműből kifolyt üzemanyagot és áramtalanítást végeztek. A balesetben senki sem sérült meg.

Kigyulladt egy személygépkocsi motortere Rudolftelep külterületén június 10-én. A tüzet a kazincbarcikai hivatásos tűzoltók eloltották, az eset során senki sem sérült meg.

Fotó: Illusztráció