Hírek


A 19. hét jelentősebb káresetei
2018. május 14. 11:41
Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 103 alkalommal riasztották, amiből 58 tűzeset volt.

Egy családi ház garázsában keletkezett tűz Kazincbarcikán, a Tervtáró utcában május 08-án. A helyi hivatásos tűzoltók eloltották a lángoló bútort és átszellőztették a füsttel telítődött helyiséget. A tűz nem terjedt át a lakórészre, az eset során senki sem sérült meg.

Két személygépkocsi ütközött össze a Szegi és Szegilong közötti úton május 09-én. A szerencsi hivatásos tűzoltók áramtalanították a balesetben érintett járműveket és egy embert kiszabadítottak feszítő-vágó berendezés segítségével az egyik autóból. A mentők négy sérültet kórházba szállítottak.

Vaddal ütközött, majd árokba hajtott és kigyulladt egy kisteherautó Igricinél május 10-én. A mezőcsáti hivatásos tűzoltók kiérkezésekor a jármű már teljes terjedelmében égett. Az autóban csak a sofőr utazott, aki önerőből el tudta hagyni a gépkocsit. Az egység a tüzet eloltotta, a mentők kórházba szállították a sofőrt.

Berendezési tárgyak fogtak tüzet egy nyári konyha előterében Miskolcon, a Csermely utcában május 12-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói elfojtották a lángokat és eltávolítottak egy sértetlen háztartási gázpalackot a konyhából. A tűz nem terjedt át a lakóházra és személyi sérülés sem történt.

Fotó: Illusztráció