Hírek


A 6. hét jelentősebb káresetei
2018. február 12. 10:50
Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 98 alkalommal riasztották, amiből 36 műszaki mentés volt.

Egy lakóház pincéjében keletkezett tűz Boldogkőváralján, a Béke utcában február 06-án. A mintegy negyven négyzetméter alapterületű helyiségben, amely kazánházként is funkcionált, berendezési tárgyak és tüzelőanyag égett. A lángokat a gönci, a szerencsi és az encsi hivatásos tűzoltók eloltották, a tűz a lakórészre nem terjedt át. Az eset során nem sérült meg senki.

Lakóházban keletkezett tűz Miskolcon, a Ruzsini utcában február 06-án. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói két vízsugárral eloltották az ingatlan egyik helyiségében lángoló berendezési tárgyakat és átvizsgálták az épületet. Az eset során nem sérült meg senki, azonban a ház lakhatatlanná vált. A lakók elhelyezésében rokonaik segítettek.

Berendezési tárgyak égtek egy lakóházban Forrón, az Ady Endre utcában február 08-án. Az encsi hivatásos tűzoltók eloltották az épületben izzó berendezési tárgyakat, egy háztartási gázpalackot eltávolítottak az ingatlanból és átszellőztették a füsttel telítődött helyiségeket. Az eset során nem sérült meg senki, az épület részben lakható maradt.

Elhagyatott lakóépületben keletkezett tűz Radostyánban, az Akác utcában február 09-én. A kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltók eloltották az ingatlanban lángoló berendezési tárgyakat és átvizsgálták az épületet. Az eset során nem sérült meg senki.

Vonattal ütközött egy haszongépjármű Ináncson, a Kossuth úti vasúti átjáróban február 11-én. A műszaki mentést az encsi hivatásos tűzoltók hajtották végre. Az egységek áramtalanították a balesetben érintett gázüzemű autót, majd a helyszínelés után eltávolították a leszakadt karosszéria elemeket a sínről. A tömegközlekedési eszközön senki sem sérült meg, az autó sofőrjét a mentők elszállították.

Fotó: Illusztráció