Hírek


A 36. hét jelentősebb káresetei
2017. szeptember 11. 11:43
Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 100 alkalommal riasztották, amiből 34 műszaki mentés volt.

Lovaskocsi hátuljába hajtott egy személygépkocsi mezőcsát külterületén szeptember 04-én. A mezőcsáti katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói áramtalanították a balesetben érintett autót. A lovaskocsi és a személyautó két-két utasa megsérült a balesetben, ellátásukról a mentők gondoskodtak.

Kamion és egy személygépkocsi karambolozott a 37-es számú főúton, Bekecs térségében szeptember 07-én. Az eset miatt a szerencsi és a miskolci hivatásos tűzoltókat, a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálatot és a regionális műszaki mentőbázis daruját riasztották. Az egységek megszüntették a kamion üzemanyag-szivárgását, áramtalanították a járműveket és felszámolták a forgalmi akadályt. A személygépkocsi sofőrje életét vesztette a balesetben. A tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével szabadították ki az elhunytat a járműből.

Az előtte haladó jármű által vontatott utánfutónak hajtott egy személygépkocsi az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Igrici térségében szeptember 10-én. A balesetben összesen négy jármű rongálódott meg, közülük az egyik a tetejére borult. A műszaki mentést a mezőcsáti, a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók hajtották végre. Az egységek kerekeire állították a felborult járművet és felitatták az útra folyt üzemanyagot, amely egy másik autóból szivárgott a környezetbe. A mentők egy embert kórházba szállítottak.

Fotó: Illusztráció