Hírek


Az év katasztrófavédelmi őrse és tisztje címet is megyénk érdemelte ki
2016. január 21. 10:39
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kiemelkedő elismerésben részesült a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság 2015. évi értékelő állománygyűlésén január 20-án.

A tegnapi rendezvény keretén belül a hagyományokhoz híven dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, megbízott országos katasztrófavédelmi főigazgató átadta a 2015-ben legjobb teljesítményt nyújtóknak járó elismeréseket. Az állománygyűlés során nagy megtiszteltetés érte a megyei katasztrófavédelmi szervezetet, hiszen az év katasztrófavédelmi őrse címet a megye első, 2013 novemberében átadott Cigándi Katasztrófavédelmi Őrse kapta. A főigazgató tűzoltósági kategóriában az év tisztje címet Kovács Sándor Attila tűzoltó századosnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat kiemelt főelőadójának adományozta.

Gratulálunk az elismerésekhez!

Fotó: Jóri András (BM OKF)


 

Kapcsolódó képek:

Az év katasztrófavédelmi őrse és tisztje címet is megyénk érdemelte ki Az év katasztrófavédelmi őrse és tisztje címet is megyénk érdemelte ki Az év katasztrófavédelmi őrse és tisztje címet is megyénk érdemelte ki